Inschrijven zwemles

Inschrijven zwemles

Reserveer snel jouw plek voor zwemles

Zwemles - header.jpg

Inschrijven voor het A-diploma (badje 1)

Zwemles is in Nederland heel vanzelfsprekend. Dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Om veilig te zijn in en rond het water is het belangrijk om al op jonge leeftijd te leren zwemmen. Leren zwemmen begint met het Zwem ABC, de drie nationale zwemdiploma’s A, B en C. Met het complete Zwem ABC op zak ben je waterveilig. Schrijf je via de webshop in voor zwemles op jouw voorkeursdag en tijd. Inschrijven is mogelijk via onze webshop. Klik op de roze button hieronder om direct naar de webshop te gaan!

Doorgaan voor het B- of C-diploma na behalen A-diploma in Het Wedde?
Heeft je zoon/dochter het vorige diploma bij ons gehaald? Dan kun je, als je dat aangegeven hebt op je diplomabriefje, doorstromen naar de lessen voor diploma B en C op dezelfde dag en tijd als je gewend bent. Liever een andere dag of tijd? In overleg met onze hoofd zwemzaken bespreek je op basis van beschikbaarheid een dag en tijd om te komen zwemmen voor het B- en/of C-diploma.

A-diploma in een ander zwembad behaald?
Is het langer dan 2 maanden geleden dat jouw zoon/dochter het vorige diploma heeft behaald of heb je het diploma in een ander zwembad behaald? Dan kun je je inschrijven voor de wachtlijst diploma B of wachtlijst diploma C. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken op welke dag en tijd je kan komen zwemmen.

Bij het inschrijven voor onze zwemlessen betaal je inschrijfgeld. Beslis je later om niet bij Zwembad Het Wedde | Sportfondsen op zwemles te gaan volgen dan kan er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.