Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in zwembad Het Wedde Voorschoten

De leukste verjaardagsfeestjes in de omgeving van Voorschoten, Leidschendam, Wassenaar, Zoetermeer of Leiden vier je natuurlijk bij zwembad het Wedde.

De leukste verjaardagsfeestjes in de omgeving van Voorschoten, Leidschendam, Wassenaar, Zoetermeer of Leiden vier je natuurlijk bij zwembad het Wedde. Dé plek voor een kinderfeestje! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale kinderfeestjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeermin- of haaienfeestje? Uiteraard kun je ook gewoon kiezen voor een zwemfeestje; vrijzwemmen en daarna genieten van Jip's menubox!

Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.


Bereikbaarheid & gratis parkeren
Kom je uit Voorschoten, Leidschendam, Wassenaar, Zoetermeer, Leiden of elders uit de regio? Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis.

Heb je vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact op.

Zwemfeestje

Zoek je dé plek voor een spetterend kinderfeestje? Kom met alle kids naar het zwembad! Hier kun je samen genieten van een fantastisch zwemfeest. Klaar met zwemmen? Dan staat er lekker eten klaar.

Kinderfeestje zwemfeestje zwembad Het Wedde Voorschoten Den Haag Leiden

Zeemeerminfeestje

Zwemmen als een zeemeermin of haai. Voor kinderen is het een unieke beleving. Tijdens een zeemeerminnenfeestje beleven ze een onvergetelijk onderwateravontuur.

Zeemeerminfeestje bij zwembad Het Wedde Voorschoten Leiden Den Haag

Kinderfeestjes bij zwembad Het Wedde

De duur van een kinderfeestje in zwembad Het Wedde varieert van 1,5 tot 2,5 uur inclusief eten & drinken.

Op dit moment bieden wij Zwemfeestjes en Astronautenfeestjes op woensdagmiddag aan. Op zondag kun je kiezen uit Zwemfeestje, Astronautenfeestje & Zeemeerminfeestje.

In zwembad Het Wedde kun je kiezen uit een Zwemfeestje, Astronautenfeestje of Zeemeerminfeestje.

Nee, het meebrengen van eigen taart is niet toegestaan. Bij je reservering kun je een appeltaart of slagroomtaart bijboeken. Je mag wel zelf versiersels/kaarsjes voor de taart meebrengen.

Dat mag zeker! Het is jouw feestje!

Voor het vieren van een kinderfeestje in het zwembad is het handig als alle kinderen een diploma hebben. Zijn er kinderen zonder diploma? Je mag dan zwemmen in het recreatiebad, met gebruik van zwemvleugeltjes en onder begeleiding van een volwassen meezwemmende begeleider.

Jip’s menubox: friet, pakje drinken, mini snacks (3 bitterballen, 3 mini frikandellen of 3 kipnuggets), ijsje & verrassing

Astronautenmenu: Menu met friet, 3 mini loempia’s of 3 mini kaassoufflés, pakje drinken, een raketje en een aandenken aan de Astronautenmissie.

Ja, dat kan. Je kunt vanaf 12.00 uur beginnen met het vieren van je feestje. Om 14.00 uur sluit het zwembad. Bij het zeemeerminfeestje kun je vooraf wel vrijzwemmen, na de zeemeerminles (start 13.30 uur) niet meer.

Ja zeker, of je nu uit Voorschoten, Leidschendam, Wassenaar, Zoetermeer, Leiden of elders uit de regio komt voor je kinderfeestje, je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis.

Ja zeker, of je nu uit Voorschoten, Leidschendam, Wassenaar, Zoetermeer, Leiden of elders uit de regio komt voor je kinderfeestje, je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto en we hebben voldoende gratis parkeergelegenheid.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.