Partners

In onze accommodatie geven wij jou energie samen met onze partners. Of je nu energie krijgt van ontspannen, jezelf uitdagen, iets nieuws leren of samen iets leuks doen, bij ons vind je altijd iets dat bij jou past.

Partners
Voorschoten4Kids.nl
Samen met de Voorschoten4kids.nl werken wij aan een vitaal Nederland. De activiteiten zijn bedoeld om basisschoolleerlingen uit Voorschoten lekker te laten bewegen.

Sealife Scheveningen | Ieder kind dat een zwemdiploma haalt in zwembad Het Wedde met Jips Zwemlessen, ontvangt een vrijkaartje voor Sea Life in Scheveningen. Daarnaast worden zwemlessen actief gepromoot door Sea Life en ondersteunen zij diverse activiteiten van Sportfondsen Voorschoten met kortingsbonnen en toegangstickets als te winnen/verloten prijzen!

Jeugdfonds Sport en Cultuur | Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Stichting Leergeld Voorschoten | Stichting Leergeld Voorschoten wil kinderen uit de gemeente Voorschoten helpen om wél mee te doen met sport, muziek of culturele activiteiten. Met de hulp van Leergeld kunnen kinderen net als de andere leerlingen op de fiets naar school en het huiswerk thuis op de computer maken.

Badpaknodig.nl / PythonSwim | Badpaknodig.nl/PythonSwim verzorgt minimaal 2 keer per jaar een badkledingverkoop in de entreehal van zwembad Het Wedde. Baspakken mogen gepast worden en kunnen per pin of contant worden afgerekend. Klik hier om te kijken wanneer er weer een badkledingverkoop plaats gaat vinden in zwembad Het Wedde.

Stichting Voorschot | Stichting Voorschot biedt dagbesteding aan mensen die bijzonder begeleiding nodig hebben, zoals mensen met een verstandelijke beperking, autisme of psychische handicap.
De groepen zijn klein en hebben een beperkt aanbod aan activiteiten. Mogelijkheden zijn buitenwerk (tuin en onderhoud sportvelden) en creatieve activiteiten. Ook worden sportieve activiteiten aangeboden, zoals wandelen, fietsen en zwemmen.

Vrienden van Het Wedde | Zwembad Het Wedde wordt gesteund door de "Vrienden van Het Wedde" die zwemmen in Voorschoten mogelijk willen houden.

Marente | Heerlijk zwemmen met een leuke korting in verschillende zwembaden in de regio, wie wil dat nu niet? Zwemmen is gezond voor lijf en leden en niet blessuregevoelig. Met je lidmaatschap kun je een kortingskaart aanvragen waarmee je na 12 keer zwemmen één keer gratis recreatief kunt zwemmen. Je kunt zo vaak meedoen als je zelf wilt!

BSO ‘t Kasteel | BSO ‘t Kasteel gaat sinds oktober 2005 iedere maandag met een groep kinderen naar de zwemles. Deze wordt gegeven in zwembad het Wedde in Voorschoten. Momenteel zwemmen we met een groep van 16 kinderen onder begeleiding van 2 pedagogisch medewerk(st)ers van ’t Kasteel.

OneFit | Sport waar en wanneer jij wilt. Bepaal je eigen workout routine met het meest flexibele maandelijkse sportabonnement van Nederland. Kies uit duizenden binnen- en buiten workouts en onbeperkte online lessen.


Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.