Eénweekse zwemlescursus

Eénweekse zwemlescursus

A, B of C-diploma halen in de zomervakantie

Zwemles kleine groep - header.jpg

Wanneer: 15-19 juli 2024 (08.30-10.00 uur van maandag tot en met vrijdag)

Waar: Zwembad Het Wedde, Richard Wagnerlaan 85, 2253 CD, Voorschoten

A, B of C-diploma halen in de zomervakantie!

Beste ouder, verzorger,

Jouw kind is uitgenodigd om deel te nemen aan de éénweekse zwemlescursus bij zwembad Het Wedde. Tijdens de zomervakantie bieden wij in zwembad Het Wedde de mogelijkheid voor (uitgenodigde!) kinderen uit badje 5, 6 en 7 om binnen 1 week hun zwemdiploma A, B of C te halen. Een unieke kans om binnen korte tijd een zwemdiploma te halen.

Hoe werkt het?
Je kind komt tijdens de zomervakantie (15 juli tot en met 19 juli) op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 08.30-10.00 uur naar zwemles. Tijdens deze lessen zorgen wij ervoor dat je kind wordt voorzien van een hapje en een drankje. Op vrijdag 19 juli zal deze intensieve zwemlesweek worden afgesloten met diplomazwemmen, van 13.30-15.00 uur.

Kosten

De kosten van deze zwemlesweek bedragen € 262,50 voor de gehele week zwemles (van maandag tot en met vrijdag, iedere dag 90 minuten) inclusief tussendoortje, drankje en het diplomageld.

Waarom meedoen?

Waarom niet zouden we bijna willen zeggen. Maar je kunt meedoen omdat je:

- met 1 of twee diploma’s op zomervakantie wilt gaan

- en je krijgt van ons de garantie dat je kind het zwemdiploma A, B of C haalt

(Mocht je kind onverhoopt niet aan de diploma-eisen voldoen, dan kan je kind op onze kosten deelnemen aan de reguliere zwemlessen totdat de diploma eisen wel gehaald worden)

Geen zwemles in Het Wedde, ook jouw kind is welkom!
Kinderen die de reguliere zwemlessen niet in zwembad het Wedde volgen hebben ook de mogelijkheid om mee te doen. Hiervoor dient een proefles gevolgd te worden á € 17,75 zodat er kan worden gekeken naar het zwemniveau van het kind. Neem hiervoor contact op met de coördinator zwemlessen (John Wilson). zwemzakenhetwedde@sportfondsen.nl

Betaling als je lessen op je reguliere leskaart heeft staan
Indien je lessen op je leskaart hebt staan kunnen deze worden gebruikt ter betaling van de zwemlesweek, het verschil zal moeten worden bijbetaald. Wij tekenen hierbij aan dat wij alleen tegoeden van de huidige leskaart omzetten naar de éénweekse zwemlescursus in de zomervakantie van 2024 die binnen de geldigheidsduur vallen en rekenen in ieder geval de nog af te nemen zwemlessen tot en met vrijdag 12 juli 2024 als zijnde af te nemen reguliere zwemles.

Betaling als je geen lessen op je reguliere leskaart hebt staan
Indien je geen lessen op je leskaart hebt staan en je wilt deelnemen aan de zwemlesweek, dien je (op afspraak) € 262,50 te voldoen bij de receptie van zwembad.

Leskaart mee, iedere dag!
Zodra je betaling voldaan is, heb je aan de financiële verplichting voldaan. Toch willen we je vragen de hele week je leskaart mee te nemen. Hierdoor kunnen we je bezoek en vorderingen registeren.

Klik hier om in te schrijven voor de eenweekse zwemlescursus in zwembad Het Wedde, zomervakantie 2024

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.