Contact

Contact

Adresgegevens:
Zwembad Het Wedde
Richard Wagnerlaan 85
2253 CD Voorschoten

Contactgegevens:
Tel: 071-5614848
E-mail: hetwedde@sportfondsen.nl

Openingstijden receptie:
Maandag 07:00 - 22.00 uur
Dinsdag 07:00 - 22.00 uur
Woensdag 07:00 - 22.00 uur
Donderdag 07:00 - 22.00 uur
Vrijdag 07:00 - 22.00 uur
Zondag 09:30 - 14.00 uur

Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting zwembad Het Wedde te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 071-5614848. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen (zie openingstijden receptie hierboven).

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Het geld krijg je niet terug.


Op de zwemzaal zijn er kleine kluisjes aanwezig. Hier kun je bijvoorbeeld een portemonnee of telefoon in leggen. Deze kluisjes zijn gratis en werken met een polsbandje.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes en zwemluiers aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie Klik je hier

Banenzwemmen

In Het Wedde hebben we tijdens het banenzwemmen het wedstrijdbad verdeeld in niveaus. Vraag jezelf eens af: zwem ik in de juiste baan? Hier onze "banen-zwem-etiquette":

Niveau rustige baan:
Gezellig kletsen tijdens het zwemmen? Geen probleem! Naast elkaar zwemmen? Geen probleem! Af en toe kronkelend door het water, ook dat mag wel. Inhalen is toegestaan, maar houdt rekening met elkaar.

Niveau snelle baan:
Lekker doorzwemmen! Hier zwem je achter elkaar en niet naast elkaar. We zwemmen rechts. Inhalen is toegestaan, maar houdt rekening met elkaar.

Niveau zeer snelle baan:
Geschikt voor zeer snelle zwemmers. Ook hier zwem je achter elkaar en niet naast elkaar. We zwemmen rechts. Inhalen is toegestaan, maar houdt rekening met elkaar.

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven kijk je hier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.