Online reserveren

Nieuws

Online reserveren

Online reserveren.jpg

Voor AquaWheels en FloatFit dient vooraf gereserveerd te worden.

Om te reserveren voor AquaWheels en FloatFit  kun je gebruik maken van ons online reserveringsysteem. In het online reserveringssysteem kun je jouw reservering maken. Het is mogelijk jouw abonnement af te waarderen of je bezoek per pin te voldoen aan de kassa.

Reserveren AquaWheels en Floatfit

Terug naar normaal betekent voor de deelnemers van AquaWheels en Floatfit nog steeds: reserveer je plekje. Dit kan vanaf nu online, via onze webshop. Dit geldt voor zowel meerbadenkaarthouders als kopers van een “losse les”.

De meerbadenkaarthouders die al in het bezit zijn van een pas hebben een (automatische gegenereerd) account in ons systeem. Heb je je gegevens niet? Mail hetwedde@sportfondsen.nl en vermeld je persoonsgegevens en het (meestal 4-cijferige) nummer op je klantenkaart, wij sturen dan je inloggegevens toe.

Via Reserveren via de webshop van Het Wedde kun je je deelname inplannen!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.