Badkledingverkoop PythonSwim.nl

Nieuws

Badkledingverkoop PythonSwim.nl

Badkledingverkoop in zwembad Het Wedde

Op donderdag 2 november komt PythonSwim.nl met een chloorbestendige collectie badkleding naar zwembad Het Wedde. PythonSwim.nl verkoopt al meer dan 25 jaar lang badkleding in onder andere zwembaden.

De collectie van bekende merken en eigen productie van 100% chloorbestendige badkleding (PythonPool) zullen in de entreehal van zwembad Het Wedde geëtaleerd worden. De collectie van PythonSwim kenmerkt zich door de uitstekende modellen voor klanten die veel en vaak zwemmen met de nadruk op een goede pasvorm.

Tevens biedt PythonSwim.nl een mooie collectie badkleding aan voor de oudere heren en dames. Geïnteresseerden mochten de badkleding passen in de kleedkamers van zwembad Het Wedde en hadden de mogelijkheid hun aankoop contant of per pin bij PythonSwim.nl te voldoen.

Zwembad Het Wedde is blij haar klanten dit stukje extra service, in de vorm van de badkledingverkoop van PythonSwim.nl, weer te kunnen bieden.

Badkledingverkoop:

2 november 2023, van 09.00-12.00 uur in de entreehal van Het Wedde

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.