Aangepast rooster voorjaarsvakantie 2024

Nieuws

Aangepast rooster voorjaarsvakantie 2024

Banenzwemmen - ontspannen - header nieuw.jpg

Van 17 februari 2024 t/m 25 februari 2024 is het voorjaarsvakantie en hebben wij een aangepast rooster. Alle zwemlessen gaan gewoon door.

Zwemles

Tijdens kleine vakanties gaat de zwemles gewoon door. Het is mogelijk om extra zwemles te volgen, neem contact op met de receptie.

Meezwemles

Meezwemles in de voorjaarsvakantie, van maandag 19 februari t/m vrijdag 23 februari 2024. Tijdens deze meezwemles mag per kind één ouder/begeleider meedoen met de zwemles. Lees meer.

Banenzwemmen

In de voorjaarsvakantie stopt het banenzwemmen om 12.00 uur in plaats van 13.00 uur. Klik hier voor het rooster in de voorjaarsvakantie.

Recreatief zwemmen

In de vakantie zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 12.00-15.00 uur geopend voor recreatief zwemmen. We hebben deze vakantie de "waterbal avonturen run" van zwembadspelen.nl in het zwembad!

Waterbal Avonturen Run zwembadspelen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.