29 diploma's behaald bij éénweekse zwemlescursus Het Wedde

Nieuws

29 diploma's behaald bij éénweekse zwemlescursus Het Wedde

eenweekse zwemles cursus diplomazwemment.jpg

Succesvolle éénweekse cursus zwembad Het Wedde

Voorschoten - Sportfondsen Voorschoten BV, exploitant van zwembad Het Wedde, is verheugd u te laten weten dat wéér 29 kinderen uit Voorschoten en omgeving een zwemdiploma hebben behaald.

In het Voorschotense zwembad, zwembad Het Wedde, werd op vrijdag 14 juli 2023 het zwemexamen Zwem-ABC afgenomen. Een intensieve zwemlesweek, met iedere dag 1,5 uur zwemles, werd door 29 kinderen afgerond met het behalen van een zwemdiploma.

Zij namen deel aan de éénweekse zwemlescursus in zwembad Het Wedde. Van maandag tot en met vrijdag hadden zij iedere dag 1,5 uur zwemles. Op die manier werden deze kinderen, die reeds in ‘afzwembadjes’ zaten, in hoog tempo klaargestoomd voor het diplomazwemmen.

Onder toezicht van trotse papa’s, mama’s opa’s, oma’s en andere belangstellenden lieten deze kinderen zien te beschikken over de zwemvaardigheden zoals deze staan beschreven in het examenreglement van stichting Nationale Raad Zwemveiligheid.

Zwembad Het Wedde en haar team is erg trots op deze kanjers! Het is immers niet niks om in een week tijd ruim 8 uur in het water te liggen.

Felicitaties
Zwembad Het Wedde feliciteert met:

Diploma A : Arina, Clara, Dylana, Emilie, Floris, Jayden, Lexie, Mex Noven, Nina, Thirza en Isabella.
Diploma B : Eliza, Elodie, Henry, Iris, Jermaine, Julian, Levy, Lieke, Mees, Paulina, Sepp, Romy, Adelia, Jaylinn, Jody en Daly.
Diploma C : Hester en Stan

Trotse cursist toont Zwemdiploma A

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.