SportPlaza-50+
Binnen

SportPlaza-50+

Badminton 50-plus in De Vliethorst

Iedere donderdagochtend is het in sporthal De Vliethorst een gezelligheid van jewelste. Wekelijks druppelen dan senioren uit Voorschoten binnen om tussen 9:30 en 12:30 uur recreatief badminton te spelen. Om 10:30 uur wordt er gezamenlijk wat gedronken en bijna iedere week is er wel iemand jarig waardoor het vaak voorkomt dat er wordt getrakteerd!

Er wordt gespeeld op elk niveau en ook als beginner word je snel opgenomen in de groep en kun je geholpen worden met de beginselen van deze sport. Wil je het een keer uitproberen, dan ben je van harte welkom in De Vliethorst. Er zijn badminton rackets beschikbaar, je hoeft dus alleen voor sportschoenen te zorgen.

Toegang krijg je via aanschaf van een ticket voor één keer deelname, of een 12-strippenkaart (12 halen, 10 betalen). Reserveren is niet nodig.

Het adres van sporthal De Vliethorst is Burgemeester van der Haarplein 9, 2251 CT in Voorschoten.

De kosten van een ticket bedragen € 5,05, een 12-strippenkaart kost € 50,50.

Wat heb je nodig?

  • Sportschoenen en sportieve kleding.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.