Binnen

Pickleball

Pickleball nieuw in sporthal De Vliethorst!

Pickleball is de snelst groeiende racketsport ter wereld, geschikt voor alle leeftijden! Het spel wordt gespeeld op een badmintonveld met een laag net. De lichte paddles (rackets) en bal maken het spel toegankelijk en leuk. De eenvoudige spelregels zorgen ervoor dat je snel een wedstrijd kunt spelen, of je nu alleen (single) of met z'n vieren (double) speelt.

Kom Pickleball spelen
Kom nu Pickleball spelen in sporthal De Vliethorst! Reserveer je baan, paddles en bal samen met je beste vriend, oma of broertje! Binnenkort kun je online speelruimte reserveren. Reserveer nu via de onderstaande button. Let op: je kunt een baan of activiteit vanaf één week tot 24 uur voor gewenste datum reserveren!

Instuif
Elke dinsdag (19:00-21:00 uur) en zondagochtend (09:00-11:00 uur) is er instuif bij Sporthal De Vliethorst. Koop online een ticket en speel mee met andere enthousiaste spelers! Breng je sportschoenen, sportieve kleding en een handdoek mee. Wij zorgen voor paddles en ballen. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau, voor slechts € 6,00 per keer. Vooraf of na afloop kun je in het sportcafé van De Vliethorst terecht voor een verkoelend drankje of een heerlijk kopje koffie.

Speeldagen Pickleball in sporthal De Vliethorst
Baanverhuur Pickleball banen:

  • Dinsdag 18:00-21:00 uur (vanaf 11 juni)
  • Woensdag 13:30-16:00 uur
  • Donderdag 20:30-22:00 uur
  • Zaterdag 12:30-13:30 uur
  • Zondag 09:00-12:00 uur

Clinic of bedrijfsuitje
Zoek je een leuke activiteit voor een clinic, familie- of bedrijfsuitje? Kom Pickleball spelen in Voorschoten! Wij bieden speciale arrangementen op maat. Neem contact met ons op viap via e-mail. of bel met 071 5614 848 en wij helpen je graag verder!

Geniet in ons Sportcafé
Voor of na het spelen kun je in het sportcafé van De Vliethorst terecht voor een verkoelend drankje of een heerlijk kopje koffie.

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie over Pickleball Voorschoten de spelregels, de veelgestelde vragen of de algemene voorwaarden.

Wat heb je nodig?

  • Sportschoenen
  • Sportkleding
  • Paddles (rackets) en bal kunnen worden gereserveerd.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.