Zwemles begint weer!

Nieuws

Zwemles begint weer!

Diplomazwemmen 23 juli 2021

De zomervakantie zit er op, wij hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Vandaag, maandag 30 augustus, beginnen de reguliere zwemlessen weer.

Yesss de zwemles begint weer vanaf maandag 30 augustus

Lestijden
De lessen starten weer op dezelfde wijze als ze voor de vakantie zijn geëindigd. Dit betekent dat jou kind weer start op dezelfde lestijd als voor de vakantie. Weet jij de juiste tijd niet meer log in via het leerlingvolgsysteem of stuur ons een email: hetwedde@sportfondsen.nl

Wegbrengen naar de zwemles
Na het afwaarderen van de zwemlespas bij receptie kun je je bovenkleding uittrekken in de grote kleedkamers. Graag thuis de badkleding al onder de kleding aan laten trekken! Vergeet niet een tas mee te geven waar de kinderen hun kleren in kunnen doen of neem de spullen mee.

Kijken naar de zwemlessen
In het zwembad kan vanaf de tribune met gepaste afstand tussen alle huishoudens in gegeven worden naar de zwemlessen.

Wij hopen zodra de 1,5 meter regel weg valt, (hopelijk na 20 september), de bovenstaande maatregelen weer los kunnen laten. Zodra wij hier definitief meer over weten informeren wij jou via email, website en social media.

TIP!
Alle zwemleskaarten zijn verlengd met de periode van de zomervakantie, hiervoor hoef jij niets te doen. Wel is het verstandig om vooraf misschien de kaart op te waarderen mits daar geen tegoed meer op staat via onze webshop. Dit voorkomt lange rijen en oponthoud bij de receptie.

Mocht jij nog vragen hebben dan horen wij dat graag, stuur ons gerust een hetwedde@sportfondsen.nl.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.