Zomerzwemles

Nieuws

Zomerzwemles

Zwemles speciaal onderwijs - header.jpg

Leer (beter) zwemmen in de zomervakantie!

Van maandag 11 juli 2021 tot en met zondag 21 augustus 2022 zal het zwembad weer geopend zijn conform openingstijden zomervakantie 2022. Je bent van ons gewend dat wij tijdens de zomervakantie zwemlessen blijven aanbieden. Ook deze zomervakantie zullen wij van maandag tot en met vrijdagochtend zwemlessen voor alle niveau aanbieden. Let op: zwembad Het Wedde is gesloten van 25 juli t/m 6 augustus in verband met groot onderhoud.

Zomerzwemles

We bieden reguliere zwemlessen aan in de perioden 11 juli t/m 22 juli en 8 t/m 19 augustus 2022. In de zomervakantie kan je zelf van tevoren bepalen op welke ochtend(en) je met je kind(eren) naar zwemles komt. Klik hier voor meer informatie over zwemles tijdens de zomervakantie.

Eénweekse cursus
Ook zullen we in de periode van 11 juli tot en met 15 juli een éénweekse cursus aanbieden. Kinderen die hiervoor in aanmerking komen krijgen na 26 juni 2022 van de lesgever een uitnodiging met meer informatie. De (uitgenodigde!) kinderen uit badje 5, 6 en 7 krijgen dan de kans om binnen 1 week hun zwemdiploma A, B of C te halen. Een unieke kans om binnen korte tijd een zwemdiploma te halen. De inschrijving is gestart! Ga via de link op de uitnodigingskaart naar de informatie-/inschrijfpagina.

Maak je geen gebruik van de zomerzwemles? Geen probleem, we verlengen alle op 9 juli nog geldige leskaarten met 6 weken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.