Zomerzwemles

Nieuws

Zomerzwemles

Zwemles speciaal onderwijs - header.jpg

Leer (beter) zwemmen in de zomervakantie!

Van maandag 19 juli 2021 tot en met zondag 29 augustus 2021 zal het zwembad weer geopend zijn conform openingstijden zomervakantie 2021. Je bent van ons gewend dat wij tijdens de zomervakantie zwemlessen blijven aanbieden.

Zomerzwemles
Ook deze zomervakantie zullen wij van maandag tot en met vrijdagochtend, in de periode van 19 juli tot en met 27 augustus 2021, zwemlessen aanbieden. In de zomervakantie kan je zelf van tevoren bepalen op welke ochtend(en) je met je kind(eren) naar zwemles komt. Klik hier voor meer informatie over zwemles tijdens de zomervakantie.

Eénweekse cursus
Ook zullen we in de periode van 19 juli tot en met 23 juli een éénweekse cursus aanbieden. Kinderen die hiervoor in aanmerking komen krijgen van de lesgever een uitnodiging met meer informatie. De (uitgenodigde!) kinderen uit badje 5, 6 en 7 krijgen dan de kans om binnen 1 week hun zwemdiploma A, B of C te halen. Een unieke kans om binnen korte tijd een zwemdiploma te halen.

Maak je geen gebruik van de zomerzwemles? Geen probleem, we verlengen alle op 17 juli nog geldige leskaarten met 6 weken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.