Ruim 100 zwemdiploma’s uitgereikt in zwembad Het Wedde!

Nieuws

Ruim 100 zwemdiploma’s uitgereikt in zwembad Het Wedde!

Ruim 100 zwemdiploma’s uitgereikt bij Het Wedde

Op zondag 18 februari was het zwembad Het Wedde weer het toneel van stralende gezichten en trotse momenten!

46 kinderen stortten zich moedig in het water en kwamen boven met het A-diploma in handen. 29 kinderen gingen nog een stap verder en veroverden het B-diploma, terwijl nog eens 29 zwemmertjes het Zwem-ABC voltooiden door het C-diploma te behalen. Wat een fantastische prestatie!

De diploma's die werden uitgereikt, voldoen volledig aan de criteria van de Licentie Nationale Zwemdiploma's. De Licentie Nationale Zwemdiploma’s is een instrument om de kwaliteit van het zwemonderwijs en het diplomazwemmen voor het Zwem-ABC en het vervolgaanbod op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden. Dat betekent dat zwembad Het Wedde niet alleen een plek is om (recreatief) te zwemmen, maar ook een veilige haven waar kinderen met vertrouwen leren zwemmen.

En laten we niet vergeten de enthousiaste aanmoedigingen te noemen die het zwembad vulden! Ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes juichten en klapten als echte supporters langs de kant. Het was een feestelijke middag in zwembad Het Wedde!

Zwemdiploma A - 18 februari 2024

Zwemdiploma B - 18 februari 2024

Zwemdiploma C - 18 februari 2024

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.