Opnieuw Keurmerk Veilig & Schoon voor Het Wedde

Nieuws

Opnieuw Keurmerk Veilig & Schoon voor Het Wedde

hetwedde.jpg

Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden.

We zijn blij om te mogen laten weten dat we met zwembad Het Wedde het Keurmerk Veilig en Schoon weer hebben gehaald! ūü•≥

Keurmerk Veilig & Schoon

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden.

Het realiseren van structurele kwaliteitsverbetering op deze wijze onderscheidt zwembaden. Het Keurmerk Veilig & Schoon, uitgegeven door Stichting Zwembadkeur¬ģ, leidt tot versterking van de belangrijke maatschappelijke functie van zwembaden en ook tot betere bedrijfsresultaten.

Het Keurmerk is een, door de zwembadbranche ingestelde, regeling met het wettelijk kader als basis en daarboven op een aantal extra kwaliteitseisen.

Steekproef audit

Na een intensieve audit door Stichting Zwembadkeur mogen we ons Keurmerk Veilig en Schoon weer met een jaar verlengen. Zo weten we zeker dat we onze bezoekers in een schone, nette en veilige omgeving kunnen ontvangen die voldoet aan alle eisen. Uiteraard hopen we dat je dit binnenkort zelf weer komt ervaren!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.