Het Wedde vanaf 1 december 2023 Rookvrij!

Nieuws

Het Wedde vanaf 1 december 2023 Rookvrij!

Rookvrij Het Wedde

Iedereen wil dat kinderen kunnen sporten en spelen in een gezonde en dus rookvrije omgeving. Vanaf 1 december 2023 is Het Wedde daarom rookvrij.

Sportfondsen-Voorschoten B.V. conformeert zich daarmee aan het landelijke en gemeentelijke beleid om onze jeugd zoveel mogelijk te laten opgroeien in een rookvrije omgeving. Rookvrije sportaccommodaties moeten daarom, wat ons betreft, een vanzelfsprekendheid worden.

Alles zal er op gericht zijn dat al onze bezoekers, met name onze jongste bezoekers, de sportaccommodaties kunnen betreden zonder geconfronteerd te worden met de rooklucht van rokende mensen.

Wij wijzen rookvrije zones aan waarbinnen dus niet gerookt mag worden, deze rookvrije zones zijn inmiddels door middel van borden en wegmarkeringen kenbaar gemaakt bij: zwembad & golfbaan Het Wedde, sporthal de Vliethorst, gym- en turnzaal de Voorsprong, gymzaal Krimwijk en gymzaal Frans de Vette.

Samen zetten we stappen op weg naar een Rookvrije Generatie. Rookvrije Generatie is een initiatief van Hartstichting, KWF en het Longfonds.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.