Feestelijke afsluiting ‘gek’ zwemlesjaar bij Het Wedde

Nieuws

Feestelijke afsluiting ‘gek’ zwemlesjaar bij Het Wedde

08125521-C396-47A0-8F50-F48175A078E0.jpeg

Met de vakantie voor de deur willen we dit gekke zwemlesjaar feestelijk afsluiten. Daarom willen we per kind één ouder/verzorger uitnodigen om de hele les te bekijken vanaf de kant in de zwemzaal!

Vanaf 26 juni ’21 zijn er versoepelingen doorgevoerd. Ook in zwembad Het Wedde is dat merkbaar; een mondkapje dragen is geen verplichting meer, het aantal deelnemers per activiteit mag omhoog en er kan weer naar zwemles gekeken worden vanaf de tribune. Er zijn ouders die afgelopen week hun kind voor het eerst hebben zien zwemmen!

Hoewel er goede redenen voor zijn geweest om zwemles achter gesloten deuren te laten plaatsvinden zijn wij, zwembad Het Wedde, blij dat we ook de ouders weer in de accommodatie mogen toelaten. Eind goed, al goed. Daarom willen we samen met de ouders van onze zwemleskinderen dit gekke jaar feestelijk afsluiten!

Kijken vanaf de kant
Met de vakantie voor de deur willen we dit gekke zwemlesjaar feestelijk afsluiten. Daarom willen we per kind één ouder/verzorger uitnodigen om de hele les te bekijken vanaf de kant in de zwemzaal!

Poffertjes
Na deze les met publiek zal door zwembad Het Wedde in samenwerking met versepoffertjes.nl aan ieder zwemleskind een portie poffertjes worden uitgedeeld. Onze manier om jullie te bedanken voor je begrip, geduld en vertrouwen in dit vreemde jaar.

Laatste reguliere zwemlesweek
De feestweek zal plaatsvinden in de laatste reguliere zwemlesweek, van 12 t/m 16 juli 2021. Daarna begint de vakantie. In de vakantie kun je doorgaan met zwemles, lees hier meer.

Voorwaarden:

  • Maximaal 1 ouder/verzorger per kind op zaal. Per leerling mag maximaal 1 ouder/verzorger meekomen naar zwemles. Het meenemen van broertjes en zusjes (t/m 12 jaar) is alleen toegestaan wanneer dit niet anders kan. Kom waar mogelijk met een zo klein mogelijk aantal personen naar het zwembad.
  • Portie poffertjes verkrijgbaar tegen inlevering van het ‘afwaardeerbonnetje’. Meer porties? Betaal bij de horeca en lever je bonnetje in bij versepoffertjes.nl.
  • De feestweek zal doorgaan als er niet tussentijds maatregelen aangescherpt worden.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.