86 kinderen behalen zwemdiploma in Het Wedde

Nieuws

86 kinderen behalen zwemdiploma in Het Wedde

ae5579b0-2c49-440d-90fc-4560baddf733.jpeg

Met meer publiek dan bij de Rotterdam Marathon deden 86 kinderen zwemexamen in zwembad Het Wedde op zondag 16 april 2023.

Onder luid gejuich en applaus lieten de kinderen aan het massaal meegekomen publiek hun zwemkwaliteiten zien. De examinators van zwembad Het Wedde keken, evenals mascotte Jip, met een grote glimlach toe. De kinderen lieten stuk voor stuk zien over de juiste zwemvaardigheden te bezitten om in aanmerking te komen voor een van de Nationale Zwemdiploma’s van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

De Nationale Zwemdiploma’s worden landelijk uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid en bestaan uit het Zwem-ABC, de Zwemcertificaten, Nationale Snorkeldiploma’s en de Zwemvaardigheidsdiploma’s.

Het Zwem-ABC is de basis van goed zwemonderwijs. Je voldoet aan de Nationale Norm Zwemveiligheid als je het Nationaal Zwemdiploma C van de Nationale Raad Zwemveiligheid op zak hebt. Zwemveiligheid kan je alleen behouden door oefening. Het is belangrijk om te blijven zwemmen.

Zwembad Het Wedde feliciteert met Zwemdiploma A:

Lieke, Eloïze, Kevin, Jermaine, Esmee, Ayla, Jody, Daley, Audrey, Omaima, Isla, Adelia, Valerie, Sanneke, Wiebe, Jackie-Lynn, Jeanina, Juliano, Sophie, Dion, Vos, Stef, Lilly, Adam, Veerle, Tim, Coen, Gidda, Ella, Lillia, Elodie, Julian, Jaylinn, Bo en Susanna.

Met Zwemdiploma B:

Abeslam, Roan, Julyan, Ian, Zelie, Milly, Naomi, Hein, Duuk, Evy, Dilan, Djason, Ruben, Finn, Nick, Azra, Stan, Zoë, Valentina, Sofia, Evan, Xani, Stijn, Isolde, Lucas, Ella, Jun Hui, Amelie, Tijn, Parina, Mia, Yumbo, Jens, Tessa en Kate.

Met zwemdiploma C:

Hanna, Hugo, Mitch, Femke, Florian, Joannoah, Mayra, Vivianne, Olivier, Sarah, Anne, Luuk, Feline, Mads, Robyn en Sofie.

Diplomazwemmen Het Wedde

Diplomazwemmen Het Wedde

Diplomazwemmen Het Wedde

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.