Zwembad Het Wedde gesloten van maandag 25 juli t/m zaterdag 6 augustus 2022

Nieuws

Zwembad Het Wedde gesloten van maandag 25 juli t/m zaterdag 6 augustus 2022

Het Wedde

Deze zomer sluit Het Wedde twee weken haar deuren om groot onderhoud uit te (laten) voeren.

Zo zal de onderwaterverlichting worden vernieuwd, zullen enkele pompen worden gereviseerd en zal het zwembad worden geïnjecteerd waardoor minder water zal worden verloren. Tevens zullen er reparaties aan het voeg- en tegelwerk plaatsvinden en zal een dieptereiniging uitgevoerd worden. Daarnaast zullen op het dak alle zonnepanelen schoongemaakt en gecontroleerd worden, ook worden diverse dakreparaties uitgevoerd.

Feestelijke heropening

Zondag 7 augustus, de dag van onze heropening na het groot onderhoud, zal VersePoffertjes poffertjes komen bakken voor iedere bezoeker. Bij betaling van de entreetickets krijgt iedere bezoeker een muntje, een muntje is goed voor 1 portie poffertjes. Extra munten kunnen worden bijgekocht. De poffertjes zullen van 11.00-15.00 uur gebakken worden.

Poffertjeszwemmen 7 augustus 2022

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.