Zwembad Het Wedde gesloten tot en met 14 januari '22

Nieuws

Zwembad Het Wedde gesloten tot en met 14 januari '22

Nieuw coronamaatregelen

Zo vlak voor de feestdagen kwam het kabinet zaterdagavond 18 december '21 met een allesbehalve feestelijke boodschap: Nederland gaat opnieuw in harde lockdown.

Bij het Outbreak Management Team (OMT) en het kabinet zijn ernstige zorgen over de opkomst van de omikronvariant. De avondlockdown is niet genoeg om een grote besmettingsgolf tegen te houden. En dus worden er fors strengere maatregelen getroffen, zo werd aangekondigd in de tweede persconferentie binnen een week.

Helaas... Naast niet-essentiële winkels moeten ook alle binnensportlocaties dicht en dus ook de zwembaden. Zwembad Het Wedde moet vanaf zondagochtend 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022 haar deuren sluiten. Voor gasten die in het bezit zijn van een abonnement of meerbadenkaart; de kaarten zijn gisteren direct met 28 dagen verlengd!

Zwemles

Zwemlessen zijn wel toegestaan, hierbij gelden wel de maatregelen zoals de avondlockdown en het tonen van het coronatoegangsbewijs. Let op, begeleiders bij de zwemles mogen met een geldige QR-code helpen bij het omkleden, maar mogen niet binnenblijven en moeten buiten wachten.

Klik hier voor het zwemlesrooster vanaf 20 december 2021

We wensen je vanaf hier fijne feestdagen en hopen op een (sportief) beter 2022!

Team Het Wedde

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.