Vindbaarheid nieuwe website zwembad Het Wedde in Google

Nieuws

Vindbaarheid nieuwe website zwembad Het Wedde in Google

Header nieuw 26.jpg

Zwembad Het Wedde zoeken via Google

We zijn erg blij met onze nieuwe website zwembadhetwedde.nl. Helaas is onze nieuwe website via Google nog niet zichtbaar in de zoekresultaten. Dit komt omdat de pagina's van onze nieuwe website nog geïndexeerd moeten worden zoals Google dat noemt.

Onze oude website stond gekoppeld aan het sportfondsenvoorschoten.nl, deze website is inmiddels offline. Google koppelt zoektermen waarin zwembad Het Wedde gebruikt wordt nog steeds aan deze oude website.

Indexatie van de pagina's is niet iets wat elke dag gebeurd. Daardoor kan het voorkomen dat de zoekresultaten een (ver)nieuwe pagina nog niet laat zien.

Zoek je informatie over zwemles, zwemmen of zwembad Het Wedde? Type dan volledig www.zwembadhetwedde.nl in je browser (Microsoft Edge, Chrome, Safari of anders). Succes!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.