Verlenging tijdelijke sluiting zwembad Het Wedde

Nieuws

Verlenging tijdelijke sluiting zwembad Het Wedde

Zwemles kleine groep - extra.jpg

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus heeft de Nederlandse overheid besloten de lockdown te verlengen. Het Wedde blijft t/m 15 maart 2021 gesloten.

Alle activiteiten in zwembad Het Wedde komen t/m maandag 15 maart te vervallen. Uit coulance worden alle meerbadenkaarten, jaarabonnementen, kwartaalabonnementen, zwemlesabonnementen en Aquasportpassen die op dinsdag 15 december 2020 nog geldig waren op het moment dat het zwembad weer open gaat door ons verlengd met de periode dat het zwembad gesloten was.

Ondanks dat zwembad Het Wedde gesloten is, blijft het mogelijk om kinderen in te schrijven voor zwemles. Momenteel is dit uitsluitend mogelijk via onze webshop. Op dit moment kunnen we niet inschatten wanneer de zwemlessen weer mogen worden hervat en wat op dat moment de status is van onze wachtlijst en wachttijden voor de eerste zwemles. 

Bij vragen kan je terecht op onze website of kan je per e-mail contact met ons opnemen. Wij zijn op doordeweekse dagen van 09:00 tot 16:00 uur per mail bereikbaar. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. We hopen je na 15 maart weer in goede gezondheid te ontmoeten in zwembad Het Wedde.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.