Succesvolle zwemlescursus Het Wedde: 27 diploma’s uitgereikt

Nieuws

Succesvolle zwemlescursus Het Wedde: 27 diploma’s uitgereikt

Diplomazwemmen 23 juli 2021

In de eerste week van de zomervakantie hebben 27 kinderen deelgenomen aan de éénweekse zwemlescursus van zwembad Het Wedde. Aan het einde van de week behaalden zij allemaal een zwemdiploma!

In de eerste week van de zomervakantie hebben 27 kinderen deelgenomen aan de éénweekse zwemlescursus van zwembad Het Wedde. De kinderen, op zwemniveau geselecteerd om te mogen deelnemen aan de cursus, kregen iedere ochtend 1,5 uur zwemles. Op vrijdagmiddag mochten de kinderen laten zien over het juiste niveau te beschikken door examen te doen voor het A-, B- of C-diploma van het Nationale Zwem-ABC.

Examen

Met supporters, die op gepaste afstand de in de zwemzaal mochten komen kijken, kwamen de examenkandidaten aan bij Het Wedde. De vlaggen “hoera, wij gaan diplomazwemmen” en Jips opblaasboog bij de entree zorgden voor een feestelijk onthaal van de examenkandidaten. Ook de mascotte van zwembad Het Wedde, Jip het nijlpaard, wist van het afzwemfeestje en kwam even langs bij zijn vriendjes en vriendinnetjes.

Géén turbocursus

Leren zwemmen kan niet binnen een week. Zwembad Het Wedde hecht er daarom waarde aan duidelijk te maken dat aan de éénweekse cursus van zwembad Het Wedde alleen kan worden deelgenomen door kinderen die reeds in de afzwemgroepen zitten. Deze kinderen hebben al (veel) zwemlessen gevolgd waarbij de techniek en uithoudingsvermogen procesmatig is opgebouwd. Met de éénweekse cursus zetten we, in korte tijd, de spreekwoordelijke puntjes op de i.

Succes

En die puntjes op de i… dat is gelukt! 27 kinderen kunnen de resterende 5 weken van de zomervakantie genieten van een door hen behaald diploma.

Zwembad Het Wedde feliciteert:

Floor, Jace, Pieter, Damon, Hilde, Zoë, Max, Blake-Eden, Ryan, Feike, Ivy met het behalen van het A-diploma. Maar ook Granth, Kian, Jessey, Yuhan, Pippa, Diemer, Hugo, Pien en Elise met het behalen van diploma B. En natuurlijk Boris, Elina, Siobhan, Stella Marie, Laurens, David en Meije die met het behalen van het C-diploma en daarmee het Zwem-ABC completeerden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.