Ruim 100 kinderen behalen zwemdiploma in Het Wedde

Nieuws

Ruim 100 kinderen behalen zwemdiploma in Het Wedde

16e22f8a-99b3-4667-b977-ac8757150f07.jpg

Het is meer dan 100 kinderen gelukt een zwemdiploma te behalen. Dat deden zij op zondagmiddag 23 oktober 2022 in zwembad Het Wedde te Voorschoten.

Het was “volle bak” in Het Wedde, waar 42 kinderen hun A-diploma behaalden, 43 B-diploma’s werden vergeven en 30 kinderen het Zwem-ABC completeerden met het behalen van een C-diploma. De meegekomen toeschouwers zagen toe hoe goed de kandidaten de exameneisen uitvoerden.

Aan het einde van het examen mochten papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook nog even ervaren hoe het voelt om examen te doen voor je zwemdiploma, het onderdeel watertrappelen viel hen ten deel.

Toen de examinators overleg gingen plegen over het resultaat, bleek dat de microfoon nog aanstond en dus konden de kinderen en toeschouwers horen dat iedereen geslaagd was! Dat Jip langskwam maakte het diplomafeestje onvergetelijk!

C-diploma met Jip

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.