November = Vitaliteitsmaand

Nieuws

November = Vitaliteitsmaand

Baby-peuterzwemmen - extra nieuw.jpg

Opening November = Vitaliteitsmaand in zwembad Het Wedde! Kom op dinsdag 1 november van 9.15 tot 10.45 uur gratis meedoen met de les baby-, peuter- of kleuterzwemmen in zwembad Het Wedde.

Op dinsdag 1 november start in Voorschoten de Vitaliteitsmaand!

November staat in het teken van Nederland leest met het thema ‘Vitaliteit, ouder worden-jonger blijven’

In Voorschoten hebben Gemeente Voorschoten, Voorschoten Voor Elkaar en Bibliotheek Voorschoten de handen ineen geslagen om niet alleen in de bibliotheek maar op nog veel meer locaties in de gemeente tijdens deze maand gratis activiteiten aan te bieden voor alle inwoners om zelf aan de slag te gaan met de eigen vitaliteit.


De start is het ouder kind zwemmen op dinsdag 1 november in Zwembad Het Wedde waarbij aansluitend voor de kinderen wordt voorgelezen uit het boek ‘De buik van Mees’ door Wethouder René Zoetemelk en deelt Sportfondsen gezonde smoothies uit als gezonde snack na het samen bewegen!

Kijk voor het complete overzicht aan activiteiten een aanmeldmogelijkheden op www.meedoeninvoorschoten.nl

#vitaliteitsmaand #obvw #voorschoten #sportfondsen

November = Vitaliteitsmaand

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.