Gulle gever bedankt!

Nieuws

Gulle gever bedankt!

cadeaubon.jpg

Wat doe je met je zwemkaartjes als je er zelf geen gebruik van kan maken?

Een vaste gast van zwembad Het Wedde kon vanwege fysiek ongemak geen gebruik maken van haar 25-badenkaart, de baden dreigden te verlopen. Per brief vroeg ze ons wat de mogelijkheden waren om de baden niet verloren te laten gaan. Wij gaven mevrouw de opties:

  • U geeft de kaart mee aan vrienden, familie of buren die met uw kaart, deze is niet persoonsgebonden, kunnen komen zwemmen.
  • Wij schenken uw 20 resterende baden namens u aan Voedselbank Voorschoten, daar zou het een welkome aanvulling op de voedselpakketten zijn.

Mevrouw koos voor het laatste. De directie van zwembad Het Wedde vond dat zo een mooi gebaar, dat het aantal cadeaubonnen om 1x gratis te komen zwemmen werd verdubbeld. Afgelopen vrijdag brachten collega's van Het Wedde de 40 vrijkaartjes en schoencadeautjes bij de Voedselbank.

Gulle gever, bedankt!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.