Fotoshoot Het Wedde

Nieuws

Fotoshoot Het Wedde

Vrijzwemmen - extra.jpg

Binnenkort maken wij foto’s in en van Het Wedde. Bij een aantal foto’s zal het nodig zijn een persoon herkenbaar in beeld te brengen, wil jij ons model zijn?

Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland. Wij geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s en accommodaties vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.

Binnenkort maken wij foto’s in Het Wedde. Op de meeste foto’s zullen mensen onherkenbaar in beeld worden gebracht. Bij een aantal foto’s zal het nodig zijn een persoon herkenbaar in beeld te brengen.

Het beeldmateriaal wordt op zondag 24 april 2022 gefotografeerd en bewerkt door Gerben Pul Fotografie. We zullen de foto’s gebruiken in onze online communicatiekanalen, zoals onze websites en social media kanalen.
Hierbij vragen wij u toestemming voor het maken en gebruiken van beeldmateriaal waarop u herkenbaar in beeld wordt gebracht. Het beeldmateriaal zullen wij uitsluitend gebruiken zoals hierboven beschreven.

Wil jij model zijn voor onze fotoshoot? Iedereen kan meedoen, want Het Wedde is er voor iedereen! Vul het formulier "Toestemming.pdf" in en stuur deze aan hetwedde@sportfondsen.nl o.v.v. Fotoshoot 24 april 2022

Klik hier voor meer informatie over deze fotoshoot.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.