DogPlons Het Wedde uitverkocht

Nieuws

DogPlons Het Wedde uitverkocht

hondenzwemmen Het Wedde.jpg

Met je hond zwemmen in Het Wedde blijkt groot succes!

Hoewel het evenement nog moet gaan plaatsvinden, lijkt de DogPlons die op 24 juli in Het Wedde georganiseerd wordt een groot succes te zijn. Alle beschikbare tickets zijn verkocht. Lisa en Cheraine, medewerkers van zwembad Het Wedde, hadden het idee om dat laatste dag voor de zomersluiting hondenzwemmen te introduceren bij Het Wedde. In buitenbaden best gebruikelijk, als aan het einde van het seizoen de stop uit het bad getrokken wordt. In binnenbaden minder gebruikelijk in verband de hygiëne en waterkwaliteit.

Maar omdat in zwembad Het Wedde werkzaamheden worden verricht waarbij het water uit de bassins moet, kon de DogPlons ingepland worden op de laatste dag dat Het Wedde geopend is voordat de werkzaamheden gaan plaatsvinden. Het Wedde is van maandag 25 juli t/m zaterdag 6 augustus 2022 gesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Lokale samenwerking

Hellen van Dierenspeciaalzaak Verhoog hoorde van de DogPlons in Het Wedde en ging met Cheraine en Lisa aan de slag voor de invulling van de DogPlons. Het is gelukt speelmateriaal bij leveranciers los te weken waarmee de honden kunnen spelen, dit speelgoed zal daarna worden gedoneerd aan een lokaal dierenasiel. Ook bij tennisverenigingen zijn oude tennisballen gescoord om de honden mee te verblijden. Ook de “ doggybar” zal geopend zijn en een heuse “doggybag” wordt beschikbaar gesteld. Na afloop kunnen de honden ingesopt worden met heuse hondenshampoo!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.