Beperkte beschikbaarheid agenda

Nieuws

Beperkte beschikbaarheid agenda

hetwedde.jpg

Voordat wij meer kunnen vertellen over onze openstelling vanaf 5 juni wachten wij op het advies van de Landelijke Zwembranche βœ… Tot het moment dat hier meer over bekend is, kunnen wij hier nog geen vr

Y E S, we mogen weer M E E R!

Vrijdagavond is bekend geworden dat er vanaf 5 juni meer mogelijk is binnen de sportsector πŸ₯³ Zo mogen er weer groepslessen worden aangeboden πŸ‹πŸ»β€β™‚οΈ en wordt het maximum aantal toegestane bezoekers per ruimte vergroot πŸŠπŸ»β€β™‚οΈ

Voordat wij meer kunnen vertellen over onze openstelling vanaf 5 juni wachten wij op het advies van de Landelijke Zwembranche βœ… Tot het moment dat hier meer over bekend is, kunnen wij hier nog geen vragen over beantwoorden. We rekenen op je geduld.

We hopen zo snel als mogelijk met 'het oude rooster' te kunnen gaan werken. Om teleurstellingen te voorkomen hebben we ervoor gekozen de agenda tot en met 5 juni open te stellen. Als straks alle activiteiten weer in de agenda opgenomen zijn, zal de agenda weer opengezet worden!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.