Belangrijkste versoepelingen per 26 juni Zwembad Het Wedde

Nieuws

Belangrijkste versoepelingen per 26 juni Zwembad Het Wedde

kijklessen 2.jpg

Vanaf zaterdag 26 juni 2021 zijn de landelijke coronaregels versoepeld. Doordat een groot deel van de maatregelen komt te vervallen, kunnen wij onze openstelling en dienstverlening hierop aanpassen.

De belangrijkste wijzigingen zijn:


Mondkapjesplicht vervalt
Vanaf zaterdag 26 juni 2021 is het niet meer verplicht om een mondkapje te dragen. Op plekken waar de 1,5 meter afstand niet gegarandeerd kan worden (bijvoorbeeld in de kleedruimtes, gangen en op (weg naar) de tribune, adviseren wij wel een mondkapje te dragen.

Meer bezoekers toegestaan
Vanaf zaterdag 26 juni 2021 mogen wij meer bezoekers toelaten in het zwembad. Omdat de anderhalve-meter-maatregel voorlopig van kracht blijft, geldt er voor elke activiteit een maximum aantal bezoekers en is reserveren nog steeds een vereiste.

Toeschouwers toegestaan
Vanaf maandag 28 juni 2021 is de tribune weer toegankelijk om te kijken naar zwemles. Wij verzoeken u plaats te nemen op de daarvoor gemarkeerde zitplaatsen. Per leerling mag maximaal 1 ouder/verzorger meekomen naar zwemles. Het meenemen van broertjes en zusjes (t/m 12 jaar) is alleen toegestaan wanneer dit niet anders kan. Kom waar mogelijk met een zo klein mogelijk aantal personen naar het zwembad.

Omkleden

In verband met het in stand houden van de routing willen we u vragen nog steeds gebruik te blijven maken van de wisselcabines na de zwemles. Douchen is toegestaan, maar gelieve niet uitgebreid haren te wassen i.v.m. het veroorzaken van opstoppingen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.