Baby-, peuter- & kleuterzwemmen in teken van Sinterklaas

Nieuws

Baby-, peuter- & kleuterzwemmen in teken van Sinterklaas

Baby-, peuter- & kleuterzwemmen Het Wedde

Op dinsdag 30 november, woensdag 1 december en donderdag 2 december 2021 staat het baby-, peuter- & kleuterzwemmen bij zwembad Het Wedde in het teken van sinterklaas.

Je leest het goed, voor deze speciale les hebben we ook een instructeur kunnen vinden voor de donderdag!

De lessen zullen niet dezelfde invulling hebben zoals je bij het baby-, peuter- & kleuterzwemmen gewend bent. In deze lessen zullen we verschillende spelletjes doen die te maken hebben met Sinterklaas. Denk bijvoorbeeld aan: op het paard van sinterklaas zitten en springen naar de overkant (flexibeam), over de daken lopen (loopmat)… de rest verklappen we nog niet, kom het maar ontdekken!

Papa's, mama's, opa's, oma's, ooms en tantes met kinderen, kleinkinderen, neefjes & nichtjes van 3 maanden tot 4 jaar zijn van harte welkom om mee te komen doen. Let op: in groep 1 (3 t/m 16 maanden) zullen geen spelletjes gedaan worden.

Uiteraard sluiten we de sinterklaaslessen af met een… kadootje! Zorg dat je er bij bent. Meer informatie over tijden en tarieven: https://www.zwembadhetwedde.nl/activiteiten/baby-en-peuterzwemmen/

Agendamomentje

Op dinsdag 18 en woensdag 19 januari 2022 komt de onderwaterfotograaf bij het baby-, peuter- en kleuterzwemmen, zet het alvast in je agenda. Meer info volgt!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.