66 zwemdiploma's in Het Wedde

Nieuws

66 zwemdiploma's in Het Wedde

Diplomazwemmen 11 juli 2021

Op zondag 11 juli 2021 behaalden 66 kinderen een zwemdiploma in zwembad Het Wedde.

Daar waar voor sommigen branches de op vrijdag 9 juli aangekondigde maartregelen roet in het eten gooiden voor de geplande evenementen van dat weekend, was dat voor zwembad Het Wedde niet het geval. Sinds langs tijd konden kinderen zwemexamen doen onder toeziend oog van publiek. Op gepaste afstand mochten per kind 2 toeschouwers meekomen om te kijken naar het ‘afzwemmen’.

Met de vlaggen “hoera, wij gaan diplomazwemmen” en Jips opblaasboog bij de entree kregen de examenkandidaatjes een feestelijk onthaal. Ook de mascotte van zwembad Het Wedde, Jip het nijlpaard, wist van het afzwemfeestje en kwam even langs bij zijn vriendjes en vriendinnetjes. Na afloop ging Jip maar al te graag met alle geslaagden op de foto!

Namens zwembad Het Wedde feliciteren wij alle kandidaten met het behalen van hun A-, B- of C-diploma en wensen wij hen die op vakantie gaan veel plezier! Voor degenen die thuisblijven en naar de eenwéékse cursus of zomerzwemlessen komen: succes en tot snel.

De geslaagden:

A: Dex, Maud, Vayenne, Luca, Emily, Sarah, Christian, Amy, Lily, Liva, Felix, Liam, Mats, Bram, Santi, Jur, Ilifat, Niek en Jacky

B: Sterre, Olivier, Dayenne, Max, Jasmijn, Mare, Djailey, Noel, Laurens, Mies, Finn, IJsbrand, Sofia, Wies, Daniël, Milana, Finn, Micah, Roos, Tygo, Lynn, Nicholas, Daley, Jonathan, Roel, Inte, Reya, Fabienne, Wisal, Dave, Casper, Hope Heavenly Aynur, Isabel, Rahul Rambaran, Mara, Nu Daimen en Hala

C: Isabel, Lynn, Fien, Pepijn, Tess, Laura, Jesse, Kristin, Artemis en Iman

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.